El Coll de Nulles

El Coll de Nulles és un restaurant de cuina catalana tradicional. El restaurant opta per l’elaboració de plats amb productes de proximitat i de qualitat.  Les nostres especialitats són les carns a la llosa, els cargols a la llauna i les calçotades (producte de temporada). També es pot gaudir d’esmorzars de forquilla.

 

Alhora de descobrir una cuina molt ben cuidada, també descobrireu, al subterrani del restaurant, les caves Magrinyà Calaf amb un producte artesanal i familiar.

 

Obert els caps de setmana i festius. Dies laborals obert per grups amb prèvia reserva.

 

 
Les caves Magrinyà Calaf porten un recorregut de més de 20 anys en el món del cava. Als anys 80 es va apostar per l’ampliació de la llarga trajectòria en la pagesia tradicional en el cultiu de la vinya cap a una indústria vitivinícola familiar i de qualitat.
 
L’aprofitament d’un petit celler a sota de la casa pairal va permetre l’inici d’aquesta aventura, mentre que al quedar-se petit, es van construir les actuals caves situades a Nulles, en una finca familiar que porta per nom El Coll de Nulles, ubicades sota el restaurant homònim.
 
El cava Brut Nature Magrinyà Calaf, ha estat i és el producte més valorat pels nostres clients, els quals en valoren la seva naturalitat i frescor.
 
Altres caves que es poden trobar en aquest celler són: Brut Nature Reserva, Rosat, Brut i Semi.
 
Més informació: www.magrinyacalaf.com
 
Contacte Coll de Nulles:
 
Telf : 977 60 35 96 / 977 60 32 05 ;
 
Contacte Magrinyà Calaf :