El programa de Catalunya Ràdio "Estat de Gràcia" s'emet des del Celler Modernista

12/02/2018

El programa de Catalunya Ràdio "Estat de Gràcia" s'emet des del Celler Modernista

En motiu del Dia Mundial de la Ràdio, el 13 de febrer de 2018 el programa de Catalunya Ràdio "Estat de Gràcia", conduït per Roger de Gràcia, que s'emet de dilluns a divendres en la franja horària de 16:00 a 19:00 hores, s'emetrà des del Celler Modernista de Nulles.

Després d'haver-se celebrat l'any passat el centenari de la fundació del Sindicat Agrícola Sant Isidre, que actualment ha evolucionat fins a convertir-se en la Vinícola de Nulles; el Celler Modernista creat per l'arquitecte Cèsar Martinell serà l'escenari d'una festa dedicada a un mitjà de comunicació que fa gairebé 100 anys que està present a Catalunya: la ràdio. Des de la fundació de Ràdio Barcelona l'any 1924, s'han pogut escoltar la veu i la música que ens arriben des de la distància.

Si hi ha algun element imprescindible en una celebració aquest és sens dubte el cava. No hi ha, doncs, cap altre lloc millor per celebrar el Dia Mundial de la Ràdio que el lloc on es produeix un dels millors caves del món. Tant és així que la revista nord-americana 50 Great Cavas, va reconèixer l'Adernats XC com el millor cava del món.